lauantai 5. lokakuuta 2013

Juustokakkulätyt

Tällä ohjeella teet juustokakun makuisia lättyjä kahvin kanssa tarjottavaksi!



Mitä tarvitaan:
- 250g tuorejuustoa
- kupillinen (250ml) maitoa
- kaksi kananmunaa
- 250g lättyjauhoja
- neljäsosakupillinen (20g) murskattuja grahamkeksejä (esim. Digestive)
- puolikupillista (100g) sokeria
- paistoöljyä
- pilkottuja tuoreita mansikoita
- puolikupillista juoksevaa mansikkasiirappia
- kermavaahtoa
- tomusokeria

vaiheet:

1.
Lisää tilkka paistoöljyä (esim. voita tai rypsiöljyä) pannulle ja lämmitä sopivalla lämmöllä - kolmosasetus riittää



2.
Kaada lättyjauhot, grahamkeksijauhot, sokeri, maito ja munat sekoituskulhoon ja sekoita vispilällä, kunnes tuloksena on tasaisen juokseva tuotos. Älä ylisekoita!



3.
Kaada ohut kerros taikinaa paistinpannulle ja paista kunnes pinnalle alkaa nousta ilmakuplia. Käännä.



4.
Sekoita mansikat ja mansikkasiirappi



5.
Laita lätty tarjoilulautaselle ja levitä kermavaahto lätyn päälle



6.
Lisää toinen lätty kermavaahtokerroksen päälle. Lisää mansikkasiirappisekoitus sekä tuorejuusto nokareina tasaisesti lätyn päälle.



7.
Sekoita päälliset ja lisää vielä tomusokeria. Päälle voi myös lisätä esim. suklaaraastetta. Tarjoile ja nauti hyvän kahvin kera!




Tämän reseptin ja kuvien lähde on Wikihow, maailman suurin "tee-se-itse" -opas. Sivuston juttuja saa kuka tahansa muokata ja jakaa Creative Commons -lisenssin määrittämin tavoin. Klikkaa ja tutustu!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti