lauantai 19. lokakuuta 2013

Näin teet hiuksistasi tummat ja hehkuvat kahvin avulla

Tällä ohjeella saat hiuksistasi tummat ja "hehkuvat". Kahvia ja teetä on käytetty luontaisena hiustenhoitotuotteena jo vuosisatoja. Edellä esiteltävä ohje on vaikutukseltaan kumulatiivinen, eli mitä useammin hoidon tekee, sitä paremmin se tehoaa ja sitä pidempään se kestää.

Mitä tarvitaan:

  • pannullinen tummaa ja huoneenlämpöistä suodatinkahvia
  • valmiiksi tummat tai tummahkot hiukset (tämä hoito ei oikein sovi blondeille)
  • laakea kulho hiusten kastamiseen
  • kallistuva tuoli
Vaiheet:

1.
Keitä pannullinen vahvaa tummapaahtoista kahvia (esim. espressolaatua)



2.
Anna kahvin viilentyä huoneenlämpöiseksi.



3.
Samalla kun kahvi jäähtyy, pese hiuksesi shampoolla ja huuhtele kunnolla



4.
Anna hiustesi kuivua



5.
Kasta hiuksesi kahviin ja anna kahvin vaikuttaa 20 minuuttia. Hiukset on parasta kastaa kokonaan kahviin - näin kahvi imeytyy parhaiten. Kuvan mukainen järjestely on toimiva (kunhan tuoli on tukeva - tässä kuvassa se ei ehkä ihan sitä ole!)



6.
Huuhtele kunnolla. Jotkut hiusammattilaiset sanovat että kevyt huuhtelu riittää. Päätä itse - eihän tuoreen espresson tuoksu huonokaan ole!




Tämän ohjeen ja kuvien lähde on Wikihow, maailman suurin "tee-se-itse" -opas. Sivuston juttuja saa kuka tahansa muokata ja jakaa Creative Commons -lisenssin määrittämin tavoin. Klikkaa ja tutustu!

2 kommenttia:

  1. Käytin monta vuotta luonnon hennaa ja sekoitin sen vahvaan kahviin tai teehen. Kahvista tuli syvä lämmin väri ja teestä vähän keltaisempi (punainen toki). Suojaa hyvin auringolta ja muilta rasituksilta, tukka on kiiltävä ja terveen oloinen.

    VastaaPoista